Miss Peppu Suzy Cortez pulahti rantaveteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kauneuskilpailun voittanut brasilialainen Suzy Cortez on julkisuuteen noustuaan saanut satoja tuhansia seuraajia myös hänen Instagram-tililleen, jossa ihmiset käyvät ihastelemassa kaunottaren muhkeita muotoja. Eilen hän päätyi paparazzikuviin rannalla.

Suzy Cortez ikuistettiin Portugalissa Lissabonin liepeillä hänen suunnattuaan rannalle. Kurvikas kohumissi oli peittänyt bikinikurvinsa jalkapallotähti Messin pelipaidalla, joten ylävartalon kurvit jäivät kuvaajilta ikuistamatta. Myöhemmin Suzy riisui kuitenkin paitansa ja pulahti rohkeasti uimaan yläosattomissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat