Kylien huulikiillosta kohu – siveltimet ovatkin kakkoslaatua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jennerin huulipaketti on ollut suuri menestys, ja julkkiskaunottaren fanit rakastavat hänen huulikiiltojaan. Kylie on viime aikoina esitellyt lisää sävyjä, joita ovat muun muassa metalliset sävyt, ja tuotteet on myyty aina hetkessä loppuun.

Muutama päivä sitten suosittu meikkiartisti ja malli Jeffree Star sai postissa oman pakkauksen, johon hän ei ollut kuitenkaan tyytyväinen.

– Sain uudet @Kyliecosmetics huulikiillot… TODELLA pettynyt tähän tuotteeseen. Tuo sivellin on mahdoton hyväksyä, Star kirjoitti Twitterissä.

Tuotteen ostajien julkaisemissa kuvissa näkyy, että huulikiillon sivellin on sekaisin ja sotkussa. Tuotteet eivät ole vastanneet asiakkaiden odotuksia, minkä vuoksi Kylie lupasi twiitissään lähettää uudet huulikiillot.

Artikkelin kirjoitti Staran TET-harjoitelija Erika.