Vuoden turhake? Banaaniteline polkupyörään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Luonto valitsee vuosittain yhden kodin tavaran tai laitteen, joka voidaan mieltää turhaksi ihmisen elämisen kannalta. Esinettä nimitetään turhakkeeksi, ja viime vuosina kunniamaininnan ovat saaneet esimerkiksi hyönteisansa, muovinen kananmunakotelo, hajustetut roskapussit ja paristokäyttöinen käsisaippuapumppu.

Esittelemme nyt potentiaalisen ehdokkaan kaikkien aikojen turhakkeeksi. Kyseessä on polkupyörään asennettava banaanin kuljetusteline. Nahkasta valmistettu kannatin kuljettaa hedelmän joko pyöränsarvilla tai -tangolla määränpäähän. Banaanilaukun voi asentaa myös vyölle.

Tuotetta on mahdollista tilata Etsy-verkkokaupasta noin 50 eurolla. Banaaniteline on käsintehty ja sitä toimitetaan tilauksesta ympäri maailmaa. Banana Holder -nimisen tuotteen käyttöä on esitelty Vimeoon julkaistulla videolla.