Huippuhotellin baarimikon karmaiseva moka – tarjoili nestemäistä typpeä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baarihenkilökunta saattaa kokeilla uusia juomasekoituksia ja tapoja drinkkien tarjoilemisessa. Maailmankuulun Beverly Hilton Hotelin baarityöntekijä oli tarjoillut vaarallisen juoman ravintolan asiakkaalle, ja hän oli tuupertunut välittömästi maahan.

Jeremy Cox oli viettänyt lomaa Los Angelesissa yhdessä vaimonsa kanssa viime elokuussa. Pariskunta oli yöpynyt suositussa Beverly Hillsin alueella sijaitsevassa Hiltonin hotellissa. He suuntasivat hotellin aulabaariin lasilliselle. Baarityöntekijä oli tarjoillut pariskunnalle spesiaalidrinkin ja kehoittanut heitä nauttimaan juomat välittömästi.

Jeremy oli nauttinyt erikoisdrinkin nopeasti ja meni samassa tajuttomaksi. Juomassa oli ollut vahingossa nestemäistä typpeä, vaikka baarimikon tarkoituksena oli vain jäähdyttää juomaa sen avulla. Typpisekoitus vaurioitti miehen suuta, ruokatorvea ja vatsalaukkua, TMZ uutisoi. Nestemäinen typpi saattaa olla jopa -196 celsiusastetta. Jeremy Cox on haastanut hotellin oikeuteen ja tullee saamaan suuret korvaukset.