Mies vaaransi henkensä – pelasti koiran varmalta kuolemalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolumbialainen mies on noussut otikoihin pelastettuaan pulaan joutuneen koiran sankarillisesti, oman henkensä uhalla. Näyttävää ja hengenvaarallista urotyötä esittelevä video on levinnyt nopeasti verkossa.

Videolla koira on jäänyt jumiin tornitalon parvekkeelle, ja on vaarassa pudota maahan useiden kerrosten korkeudesta. Alakerrassa asuvat ihmiset yrittävät ensin auttaa koiraa työntämällä sitä sisälle harjan avulla. Tämä keino ei kuitenkaan onnistu.

Lopulta alakerrassa asuva mies päättää uhmata omaa henkeään koiran puolesta. Hän onnistuu kiipeämään yläkerran asuntoon ja pelastamaan pulaan joutuneen lemmikkieläimen turvaan.

Koiran pelastanut mies, Diego Andres Davila Jimenez, on nimetty urontyönsä vuoksi sosiaalisessa mediassa sankariksi ja pelastavaksi enkeliksi. Video jaettiin alun perin kolumbialaisen eläinoikeusjärjestö Amor Por Los Animalesin Facebook-kanavalla.