Naapuri kyllästyi kannabisjuhliin – julkkisravintolan työntekijä oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täydellinen Mrs. Vanderpump -ohjelmassa mukana oleva Scheana Marie Shay on saanut naapuriltaan haasteen oikeuteen. Nainen järjestää asuintalossaan kyseenalaisia juhlia, joista leijailee vahva marihuanan tuoksu koko kerrostaloon.

30-vuotias realitynäyttelijä Scheana Marie on joutunut ikävään valoon naapurissa asuvan miehen toimesta. Miehen mukaan tähden asunnosta leijailee säännöllisesti niin vahva kannabiksen haju, että hänen on vaikea elää kotona perheensä kanssa. Lisäksi naisen järjestämät bileet ovat varsin kovaäänisiä, TMZ uutisoi.

Ongelmia tuottaa myös Scheana Marien kissa, jonka ruokakuppi sijaitsee ulkona. Kissanruoka houkuttelee naapurinherran mukaan runsaasti muurahaisia taloyhtiöön. Haasteen oikeuteen toimittanut mies haluaa vuokranalennusta ja korvauksia.