Fani maksoi Ricky Martinin suudelmasta yli 80 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni nainen on saattanut aikoinaan huokaista pettymuksestä, kun laulajatähti Ricky Martin ilmoitti julkisesti olevansa homoseksuaalinen. Miehen seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta erään naisen fantasia kävi toteen hyväntekeväisyysgaalassa, jossa hän onnistui ostamaan Ricky Martinilta intohimoisen suudelman.

Sao Paolossa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa kerättiin rahaa AIDS-säätiöille. Yksi myynnissä ollut kohde oli suudelma Ricky Martinin kanssa, mikä osoittautui todella arvokkaaksi parin sekunnin suudelmaksi.

Ana Paola Diniz -niminen fani maksoi huutokaupassa Ricky Martinin suutelemisesta 80.385 euroa. Martin oli Mirror-lehden mukaan tullut tapahtumaan miesystävänsä kanssa, mutta se ei estänyt laulajakomistusta suutelemasta hyvän asian puolesta naista, joka odotti saavansa rahoilleen kunnon vastineen.