Näin upealta Los Angeles näyttää taivaalta

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelä-Kaliforniassa sijaitseva Los Angeles on suosittu lomakohde. Se on suuri elokuvateollisuuden keskus ja myös maan toiseksi suurin kaupunki. Nyt Los Angelesin taivaan yllä on lennätetty UAV-kopteria, johon kiinnitetty kamera on kuvannut kaupungin linnun näkökulmasta.

Mingomatic on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden videon, jossa Los Angelesin kaupunkia ja nähtävyyksiä esitellään taivaalta kuvattuna. UAV-kopteriin kiinnitetty kamera on tallentanut näyttävän kaupungin nähtävyydet aurinkoisena päivänä, jolloin kaupunki on ollut parhaimmillaan.

Rakennukset, nähtävyydet ja hyvinhoidetut puistot näyttävät todella kauniilta korkeuksista kuvattuna. Video saattaa aiheuttaa katsojalleen matkakuumeen, joka ei lähde pois kuin lentoliput ostamalla.