Suomalaisnaisen hulvaton fitness-parodia: ”En ole käynyt paskalla viikkoon”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointi ja treenaaminen ovat olleet jo vuosien ajan nousevia trendejä. Itsestään huolehtiminen ja terveet elämäntavat ovat toivottavia asioita, mutta kuten kaikkien villitysten osalla myös tässä osa ihmisistä tuntuu menevän välillä liiallisuuksiin.

Nyt eräs nainen on tehnyt hauskan parodian siitä millainen liian fanaattinen bikinifitnekseen valmistautuva kisaaja voi olla. Melina Ruotsalainen on jakanut Facebook-sivuillaan hulvattoman videon, jonka hän on kuvannut itsestään päiväkirjamaiseen tyyliin. Videolla Ruotsalainen kertoo, kuinka fitnesskisat ovat lähestymässä ja meno vain kovenee.

Valmistautumisviikolla nainen viettää tuntikausia salilla ja nauttii lounaaksi puolikkaan kirsikkatomaatin. Hän paljastaa, että hän ei ole käynyt vessassa isommalla asialla pitkään aikaan, mutta on onnellisempi kuin koskaan. Lopulta nainen purskahtaa lohduttomaan itkuun kertoessaan kuinka hienosta lajista on oikein kysymys.Katso video tästä.