Lisävaruste tekee hoverboardista istuttavan menopelin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositut hoverboard-laudat jakavat mielipiteitä, ja niiden turvallisuus on puhututtanut runsaasti mediassa. Tuore tasapainoskoottereiden lisäosaksi tarkoitettu keksintö tarjoaa turvallista matkantekoa niille, joita hoverboardin päällä seisominen arveluttaa.

Hovercart koostuu kaksista pyöristä, jotka kiinnitetään hoverboard-lautaan. Hovercartiin voi yhdistää esimerkiksi aurinkotuolin, jolloin tasapainoskootteri muuntautuu istuttavaksi menopeliksi. Hoverboardiin liitettävä lisäosa maksaa Yhdysvalloissa 69 dollaria.

– Loimme Hovercartin ratkaistaksemme hoverboardin päällä seisomiseen liitetyt ongelmat. Olemme keksineet uuden hauskan tavan matkustaa, jota kuka tahansa voi ajaa ilman pelkoa kaatumisesta, tuotteen käyttöohjeissa lukee Mashable-sivuston mukaan.