Pikkupoika hyvästeli lastenvahtinsa – videosta koskettava hitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsenvahtina toimiva nainen katsoo eräässä perheessä pienten veljesten perään. Veljeksistä nuorimmainen hyvästelee lapsenvahdin aina melko tunteikkaasti, minkä vuoksi nainen päättikin kuvata eräänä päivänä lähtönsä videolle.

Nay on julkaissut Twitter-tilillään videon, jossa hänen vahtimansa Amari-niminen pikkumies on tullut ulos hyvästelemään naisen. Poika kävelee kuistilta talon ovelle, mutta kääntyy vielä todistelemaan naiselle rakkauttaan ennen sisälle astumista.

Poika huutaa ovelta naiselle useaan otteeseen, että hän rakastaa naista. Nainen vastaa pojalle, joka huutaa vielä kovemmin ja tunnustaa entistä palavammin rakkauttaan. Poika toivottaa naiselle myös hyvää päivää, minkä jälkeen hän käskee äitiään sulkemaan oven. Suloinen hyvästelyvideo on saanut nopeasti lähes 35.000 jakoa, ja se on näyttänytkin ilahduttavan monien päivää.