Sulhanen kolaroi Ferrarin lunastuskuntoon – häät tulivat kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääjuhlissa nähdään nykyisin mitä erikoisempia tempauksia, ja muun muassa hääpari kulkee usein jatkoille aivan muulla tavalla kuin henkilöauton takapenkillä. Nyt eräistä häistä on tullut tavallista suurempi hintalappu, kun sulhanen kolaroi vuokraamansa Ferrarin lunastuskuntoon.

Splash
Splash

570 hevosvoimainen Ferrari 458 Spider kärsi huomattavasti, kun 25-vuotias sulhanen arvioi rattimiehen taitonsa aivan liian yläkanttiin. Birminghamista vuokrattu superauto ei pysynytkään hallinnassa, vaan sen sijaan törmäsi talon seinään Englannin Burnleyssä.

Kuin ihmeen kaupalla sulhanen itse ei loukkaantunut vakavasti. Hänen itsetuntoaan on kuitenkin kolhittu melkoisesti sosiaalisessa mediassa. Monet ovat todenneet, että superautoja ei saisi pitää leluina, joita annetaan kenen tahansa käsiin.