Äiti teki kammottavan löydön maidonkorvikejauheesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti oli valmistamassa pienelle vauvalleen maidonkorvikejauheesta juomaa, kun hän teki yllättävän ja todella etovan löydön jauhepurnukasta. Maidonkorvikejauheen seasta löytyi pieni laastari, joka näytti siltä, että siinä oli verta.

Lontoossa asuva Michaela Tracey Nicholls soitti heti tuotetta valmistavalle Aptamil-nimiselle yritykselle, joka ei kuitenkaan vastannut naisen puheluihin tai viesteihin. Nainen julkaisi maidonkorvikejauhepurkista ja sisältä löytyneestä laastarista kuvia Facebook-sivullaan ja toivoi, että hän saisi sosiaalisen median avulla vastauksia yritykseltä.

Purnukasta löytynyt laastari näyttää kuvien perusteella käytetyltä ja siltä, että siinä on verta. Naista alkoi nopeasti ällöttämään ajatus, että purkissa olevaa jauhetta oli jo jonkin aikaa ehditty käyttämään ennen kuin vieraan ihmisen verta sisältävä laastari löytyi. Terveysviranomaiset ovat alkaneet nyt tutkimaan asiaa ja sitä oliko laastari heitetty purkkiin tahallaan.Katso kuva tästä.