Fani heitti GoPron laulajalle Coachellassa – tuloksena eeppinen festivaalivideo!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin musiikkifestareihin lukeutuvaa Coachellaa vietetään jälleen tänä vuonna 15.-17. ja 22.-24. huhtikuuta. Viime vuonna Kalifornian Indiossa järjestettävään tapahtumaan myytiin lähes 200.000 lippua.

Youtube-käyttäjä Samuel Garza kuvasi Edward Sharpe and the Magnetic Zeros -yhtyeen keikkaa päähänsä kiinnitetyllä GoPro-kameralla eturivistä. Keikan aikana yhtyeen vokalisti Alex Ebert huomasi hänet, ja viittaili miestä lainaamaan kameraansa. Samuel heitti kameransa laulajalle.

Alex otti kameran lavalle ja kuvasi festivaalitunnelmaa laulaessaan samalla, ja palautti GoPron myöhemmin sen oikealle omistajalle. Youtubessa sittemmin julkaistu näyttävä video osoittaa, kuinka suurimmatkin suomalaisfestarit kalpenevat yleisömäärältään Coachellan rinnalla. Lavalla ollut yhtye ei nimittäin lukeudu edes tapahtuman suurimpiin esiintyjiin.