Jimmy Kimmel huijasi festarikävijöitä – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Jimmy Kimmel juksasi vuosia sitten Coachella-musiikkifestivaalien kävijöitä tekaistulla katuhaastattelulla. Haastattelija kyseli juhlijoilta kysymyksiä artisteista, joita ei edes ollut olemassa. Hauskasta videosta tuli viraalihitti, minkä vuoksi sama jekku ei enää toiminutkaan tänä vuonna.

Kimmel halusi kokeilla menevätkö Coachella-juhlijat jälleen samaan ansaan. Kävi ilmi, että lähes kaikki haastateltavat olivat nähneet edellisen videon ja tiesivät heti mistä oli kysymys haastattelijan kysellessä ohikulkijoilta ennenkuulumattomista artisteista.

Koomikkojen tulee keksiä tiuhaan tahtiin uusia vitsejä, koska hyvät vitsit jaetaan videoiden avulla sosiaalisessa mediassa nopeasti ja ne kuluvat loppuun. Sama on alkanut pätemään myös Kimmelin katuhaastatteluissa, jotka ovat tulleet jo miljoonayleisölle tutuiksi.