Julkkistyrkyt bikineissä – pysyivät tällä kertaa yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä saa palstatilaa turvautumalla lähinnä ulkoisiin avuihinsa. Eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä yleisjulkkis Phoebe Price, joka viihtyy paparazzien tähtäimissä.

Julkkistyrkkynä tunnettu Phoebe sekä hänen ystävänsä ja kollegansa Ana Braga on nyt ikuistettu, kun he olivat paistattelemassa päivää puistossa Beverly Hillsissä. Tällä kertaa bikinit pysyivät naisten yllä, eikä ylimääräisiä vilautuksia nähty.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli Vuoden kuumin lutka 2007. Taannoin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.