Lasten suusta viiltäviä totuuksia – näitä sanoja ei sensuroitu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat hellyttävän rehellisiä ja kertovatkin välillä asiansa niin suoraan, että herkimpiä voi alkaa nolostuttamaan. Totuus kuullaan lasten suusta, minkä vuoksi heidän voi odottaakin sanovan mitä tahansa, milloin tahansa ja kenelle tahansa.

YouTube-videolla nähdään hulvaton kooste vanhempien tallentamista tilanteista, joissa lapsi on sanonut jotakin odottamatonta ja hauskaa. Lapset kommentoivat viiltävän suoraan vanhempien ulkonäköä tai painoa kun heiltä kysytään esimerkiksi sitä onko äiti heidän mielestään lihava.

Yksi pikkutyttö toivoo syntymäpäiväkakun kynttilöitä puhaltaeessaan suuria rintoja, ja toinen tyttö haaveilee isosta ja samanlaisesta takapuolesta kuin äidilläkin on. Videon perusteella voimme oppia sen, että pikkulasten kanssa kannattaa keskustella, koska heidän kanssaan voi saada nopeasti todella hauskan juttutuokion aikaiseksi.