Eddie Murphyn exän kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn ex-vaimo Nicole Murphy tuli aikoinaan tunnetuksi miehensä kautta kunnes hänet kiinnitettiin Hollywood Exes -realityohjelman tähdeksi. Nykyisin Nicole poseeraa aktiivisesti viihdelehdissä ja tekee uraa myös mallina.

Nicole on viime aikoina esitellyt upeaa mallimitat täyttävää vartaloaan innokkaasti myös paparazzeille, ja eilen hänet ikuistettiin shoppailemassa West Hollywoodissa yhdessä ystävänsä kanssa. Murphyn kurvit varastivat päähuomion hänen näyttävän asunsa ansiosta.

Näyttelijä Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3 -elokuvista tutulla näyttelijällä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash