Sateenkaari ilmestyi Princen talon ylle – viesti tuonpuoleisesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni on surrut tänään eilisen aikana levinnyttä suru-uutista siitä, että supertähti Prince on kuollut. 57-vuotiaaksi elänyt Prince löytyi menehtyneenä kodistaan Minnesotasta Paisley Parkin alueelta varhain torstaiaamuna.

Ihmiset ovat tuoneet kukkasia, kynttilöitä ja kirjeitä Princen kodin ulkopuolella olevan aidan eteen. Tähteä surreiden fanien ihmetykseksi Princen kodin ylle ilmestyi kaunis sateenkaari vain tunteja sen jälkeen kun Prince oli ilmoitettu kuolleeksi.

Aaron Goodyear on julkaissut Twitter-tilillään kuvan Princen kodin ylle ilmestyneestä sateenkaaresta. Surun hetkellä moni etsii erilaisia merkkejä siitä, että poistuneella on kaikki hyvin. Sateenkaari on varmasti tuonut monille heidän kaipaamaansa lohdutusta ja uskoa siihen, että Prince on hyvässä paikassa.