Isän takki muutti lapsen aavemaiseksi pingviiniksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset alkavat yleensä nopeasti kiinnostumaan vaatteista ja pukemisesta. Omia vaatteita enemmän he kuitenkin kiinnostuvat monesti vanhempiensa vaatteista ja asusteista, jotka ovat lasten päälle vielä aivan liian suuria.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, kun pieni tyttö on löytänyt päälleen vanhempiensa ison ulkoilutakin. Tyttö kävelee musta untuvatakki päällään kodin käytäviä pitkin, mikä näyttää aivan siltä kuin jokin aave kuljettaisi takkia huoneesta toiseen.

Taapero on huvittava näky kävellessään ison takin sisällä. Lapsi ei edes kunnolla näe eteensä suuren hupun sisältä, minkä vuoksi se välillä törmäileekin seiniä ja huonekaluja päin. Lapsi näyttää takki yllään kuin aaveelta tai pingviiniltä, joka tallustelee arkisesti talossa.