Kim Kardashianin kurvit käänsivät katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneessa lennon aikana seksiä harrastaneet ihmiset pääsevät perinteisesti kymppikerhon jäseniksi. Äskettäin Kim Kardashian kehui nettisivujensa kyselytunnilla harrastaneensa seksiä lentokoneessa ja päässeensä kyseisen kerhon jäseneksi.

Eilen Kim ja hänen räppäri-aviomiehensä Kanye West viettivät päivää Miami Beachilla, jossa Kimin rohkea paita varasti huomion. Se nimittäin nosti hänen muodokkaat kurvinsa pääosaan.

Lentokoneseksin paljastettuaan Kim Kardashian paljasti myös, että lentokone ei ole erikoisin paikka, jossa hän on harrastanut seksiä. Nainen kertoi sekstailleensa jopa elokuvateatterissa. Kimillä ja Kanyella on kaksi lasta. Tarina ei kerro, onko heistä toinen tai molemmat saaneet alkunsa julkisella paikalla harrastetun seksin ansiosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash