Maailman kalleimmat lenkkarit – hintapyyntö 3 500 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New York Cityssa huutokaupataan maailman kalleimmat tennarit, jotka on päällystetty jalokivillä ja timanteilla. Siniset kengät saattavat häikäistä ulkonäöllään, mutta sitä ne tekevät myös hintalapullaan. Kengistä pyydetään neljä miljoonaa dollaria.

Newyorkilainen lifestyle-brandi Bicion on lahjoittanut maailman kalleimmat lenkkarit hyväntekeväisyysjärjestö Soles4Solesille. Kengässä on satoja karaatteja, kuten valkoisia timantteja, sinisiä safiireja ja 18-karaatin kultauksia. Kengät ovat suunnittelija Dan Gamachen käsialaa.

Highsnobietyn artikkelin mukaan ökylenkkarit huutokaupataan kenkiä ja vaatteita kehitysmaihin toimittavalle Soles4Soles-järjestön hyväksi. Miljoonatennarit toimitettiin huutokauppaan turvamiesten saattelemana omassa lasivitriinissään.