Tällaisia elämänohjeita naiset antaisivat tulevaisuuden tyttärilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen vanhempi haluaisi varmasti pystyä jakamaan kaiken oppimansa viisauden ja tärkeimmät opetukset omille lapsilleen. BuzzFeed kuvasi videon naisista, jotka kertoivat millaisia ohjeita he haluaisivat antaa tulevaisuuden tyttärilleen.

Naiset kehottavat tyttäriään olemaan rohkeita ja tavoittelemaan kaikkea sitä mistä he haaveilevat. He rohkaisvat tyttäriä olemaan itsevarmasti juuri sellaisia kuin he ovat. Yksi nainen kehottaa tytärtä olemaan murehtimatta omaa vartaloaan ja ulkonäköään, koska siihen pystyy tuhlaamaan tuhottomasti turhaa aikaa, jota ei saa koskaan takaisin.

Naiset kehottavat tyttäriä olemaan harrastamatta seksiä jos heistä ei tunnu siltä. He myös kertovat, että välillä on lupa luovuttaa eikä luovuttaminen tai jollekin asialle periksi antaminen kerro aina siitä, että olisi epäonnistunut.