Boeing 737 -moottoreista tehtiin design-tuoleja – ei mahdu pieneen kotiin

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonekalujen desing-maailmassa kehitellään koko ajan uusia tuotteita, ja viime aikoina alalla on herätty entistä selvemmin myös kiertotalouteen. Nyt Fallen Furniture on esitellyt tuotteen, joka hakee vertaistaan koko huonekalualalla. Ainakin, jos ostaja pitää lentokoneista.

Kyseessä on nimittäin 737 Cowling Chair -tuoli, joka on rakennettu Boeing 737 -lentokoneen moottorin kehyksestä. Jättikokoinen tuoli ei mahdu ihan jokaiseen asuntoon, sillä tuolilla on kokoa kaksi metriä kanttiinsa.

Tuolin kehyksen kerrotaan olevan aito lentokoneen moottori, jonka pinta on kiillotettua alumiinia ja sisäosa on pehmustettu ja verhoiltu mustalla nahalla. Tuolista voi tehdä ennakkotilauksia verkkosivuilla, mutta sen hintaa ei ole vielä julkistettu.

Fallen Furniture
Fallen Furniture
Fallen Furniture
Fallen Furniture