Beyoncen Lemonade-albumista pettämiskohu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyonce sekoitti faniensa pään julkaisemalla yllättäin 17. huhtikuuta trailerin, jonka nimi oli Lemonade. Kukaan ei tiennyt mitä video tarkoitti, kunnes nainen julkaisi lauantaina 23. huhtikuuta hänen kuudennen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Lemonade.

Beyonce on saanut aiheutettua albumillaan kohun, jonka mukaan Jay Z:n uskotaan pettäneen laulajakaunotarta. Koskettavat ja surulliset sanat pettävästä puolisosta ovat saaneet fanit epäilemään Jay Z:n uskollisuutta.

Muotisuunnittelija Rachel Roy vihjasi Daily Mail -lehden mukaan myöhemmin yksityisellä Instagram-tilillään, että hän saattaisi olla Beyoncen mainitsema hyvähiuksinen Becky, jolta mies hakee lämpöä. Roy sai nopeasti tuntea Beyonce-fanien vihan julkaisemansa kuvan kommenttikentässä.

Lemonade-albumi on visuaalinen albumi, jonka kanssa julkaistaan myös lyhytelokuva. Albumi on vielä toistaiseksi julkaistu vain suoratoistopalvelu Tidalissa, minkä vuoksi moni odottaa ja toivoo albumin julkaisua myös muihin palveluihin kuten Spotifyhin.