Chris Pratt ja Denzel Washington western-klassikon tähtiä – traileri julkaistiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Denzel Washington ja tämän hetken suosituimpii Hollywood-tähtiin lukeutuva Chris Pratt pukevat lierihatut päähänsä tulevassa The Magnificent Seven -elokuvassa. Kyseessä on uusi versio vuonna 1960 julkaistusta 7 rohkeata miestä -elokuvasta.

Elokuvassa seitsemän palkkionmetsästäjää ja lainsuojatonta lyöttäytyy yhteen suojelemaan Rose Creekin kylää villissä lännessä. The Magnificent Sevenin ohjaa Training Day, Olympos on valloitettu ja The Equalizer: Oikeuden puolustaja -elokuvista vastannut Antoine Fuqua.

Prattin ja Washingtonin ohella elokuvan päärooleissa nähdään Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo ja Martin Sensmeier. Syyskuussa Yhdysvaltojen ensi-iltansa saavan elokuvan traileri on nyt nähtävillä Youtubessa.