Chris Pratt ja Denzel Washington western-klassikon tähtiä – traileri julkaistiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Denzel Washington ja tämän hetken suosituimpii Hollywood-tähtiin lukeutuva Chris Pratt pukevat lierihatut päähänsä tulevassa The Magnificent Seven -elokuvassa. Kyseessä on uusi versio vuonna 1960 julkaistusta 7 rohkeata miestä -elokuvasta.

Elokuvassa seitsemän palkkionmetsästäjää ja lainsuojatonta lyöttäytyy yhteen suojelemaan Rose Creekin kylää villissä lännessä. The Magnificent Sevenin ohjaa Training Day, Olympos on valloitettu ja The Equalizer: Oikeuden puolustaja -elokuvista vastannut Antoine Fuqua.

Prattin ja Washingtonin ohella elokuvan päärooleissa nähdään Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo ja Martin Sensmeier. Syyskuussa Yhdysvaltojen ensi-iltansa saavan elokuvan traileri on nyt nähtävillä Youtubessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat