Claudia Jordan säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Claudia Jordan on nähty vuosien varrella lukuisissa televisiosarjoissa. Teinimissinä alunperin tunnetuksi tullut Jordan palasi taannoin solmimalla uuden mallisopimuksen ja saamalla roolin Atlantan täydelliset naiset -realitysarjasta.

Parhaillaan Claudia lomailee Miamissa, jossa hänet kuvattiin eilen sunnuntaina nauttimassa auringosta ja merestä pinkit bikinit yllään.

Claudia Jordan nähtiin aikoinaan Deal or No Deal -ohjelmassa, mutta hänet on sittemmin nähty monissa muissakin televisiosarjoissa ja -kilpailuissa. Kaunotar voitti Miss Rhode Island Teen USA -missikilpailun vuonna 1990 ja edusti aluetta kansallisessa missikilpailussa. Miss USA -kilpailussa hän sijoittui vuonna 1997 kymmenenneksi. Claudia muistetaan myös Diili-ohjelman amerikkalaisversion kilpailijana, sillä hän on osallistunut ohjelmaan jo kahdesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash