Merileijonat osaavat ottaa rennosti – rakastavat aurinkotuoleja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nämä merileijonat osaavat ottaa rennosti – lekottelua aurinkotuoleilla

Galapagossaaret tunnetaan niiden suurimmaksi osaksi koskemattomasta luonnosta sekä monimuotoisista eläin- ja kasvilajeista. Taannoin valokuvaaja Clark Little törmäsi saarella sijaitsevan kylän satamassa hauskaan ja söpöön näkyyn.

Littlen Youtubessa jakamalla videolla nähdään, kuinka merileijonat olivat päättäneet valloittaa Puerto Ayoran kylässä sijaitsevat aurinkotuolit. Nämä hylkeiden lähisukulaiset osasivat toden teolla rentoutua tropiikin auringossa.

Kaksi merileijonaa oli päätynyt nukkumaan samalle tuolille, halaillen toisiaan samaan aikaan. Muut merileijonat olivat valloittaneet itselleen täysin omat aurinkotuolit, joilla ne lekottelevan selkeästi vailla huolen häivää.