Lapsen paras ystävä? Siperianhusky ei anna äidin herättää poikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aamut voivat välillä tuntua niin raskailta, että sängystä lämpimän peiton alta ylös nouseminen tuntuu lähes mahdottomalta. Erään koululaisen riittävää lepoa on lapsen onneksi valvomassa perheen lemmikki, joka ei anna äidin tulla herättämään lasta.

YouTube-videolla nähdää hauska tilanne, kun siperianhusky ei anna äidin tulla herättelemään poikaansa kouluaamuna. Äiti yrittää nostaa peittoa pojan päältä, jolloin siperianhusky ärähtää heti ja on näykkäämässä äidin kättä kauemmaksi peitosta.

Poika naureskelee sängyssä tyytyväisenä, kun pojan päällä makaava koira puolustaa häntä. Äiti yrittää selittää koiralle, että pojan täytyy nousta kouluun, mutta koira on vahvasti eri mieltä asiasta edelleen ja kiskoo peiton takaisin pojan päälle.