Mies kiinni rysän päältä – tyttöystävä oli piilossa auton tavaratilassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakkaus saa ihmiset tekemään välillä erikoisia ja epätoivoisia asioita. Eräällä naisella oli vahva epäilys siitä, että hänen miehensä pettää häntä toisen naisen kanssa. Tyttöystävä päätti saada viimein selville pitikö aavistus paikkansa, ja lähti seuraamaan miestä.

Tyttöystävä oli piiloutunut miehensä auton tavaratilaan kun mies oli lähtenyt ajamaan kotoaan jonnekin. Hän oli hakenut kyytiin vieraan naisen ja osoittanut tyttöystävän epäilykset oikeiksi. Kun mies pysäytti auton, tyttöystävä nousi tavaratilasta ja meni kohtaamaan miehensä ja tämän salarakkaan.

Tyttöystävä hakkasi kämmenellä kuskin puolen ikkunaa ja sai miehen rullaamaan lasin alas. Nainen huusi kaksikolle, että heitä on tässä suhteessa nyt kolme osapuolta, jotka seurustelevat keskenään. Nainen twiittasi tempauksestaan videoita ja päivitti seuraajilleen reaaliaikaisesti missä mennään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.