Naiskoomikon jalkoväli tulessa? Muotikuva ihmetyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amy Schumer on yhdysvaltalainen koomikko, joka on noussut suurempaan suosioon viime vuosien aikana stand up -komiikkansa lisäksi myös käsikirjoittajana, näyttelijänä ja tuottajana. Nyt Amy Schumer on poseerannut Vanity Fair -lehden kuvauksissa, joissa näyttäisikin olleen tulessa.

Amy Schumer on julkaissut Vanity Fair -lehden kuvauksista hänen Instagram-tililleen kuvan, jossa nainen on kirjaimellisesti tulessa. Hämmentävässä kuvassa Amy Schumer poseeraa lyhythihainen paita yllään hänen vaginansa ollessa ilmiliekeissä.

Amy Schumer käsikirjoitti ja näytteli naispääosaa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Ihan Yössä -elokuvassa. Tämän jälkeen itsensä kiireisenä pitävä monitaituri on alkanut käsikirjoittamaan uutta komediaelokuvan käsikirjoitusta yhdessä Jennifer Lawrencen kanssa.

Thank you @vanityfair and Annie Leibovitz who I had to beg to take this shot

Kuva, jonka @amyschumer julkaisi

Woops wrong photo. Here I am!

Kuva, jonka @amyschumer julkaisi