Beyoncen kurvit photoshopattu? Fanit raivostuivat tästä näystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

W Magazine -lehden kansikuvassa on komeillut toukokuun numerossa upea laulajatar Jennifer Lopez. Beyoncen yllätettyä kaikki visuaalisella Lemonade-albumillaan lehti ei voinut olla julkaisematta vanhaa heidän ottamaansa kuvaa Beyoncesta lehden Instagram-tilillä.

Kuvan avulla lehti halusi onnitella naista ja kehui vuolaasti uutta Lemonade-albumia. Ajatus kuvan taustalla on kaunis, mutta itse kuva sai Beyonce kiihkeät ja vannoutuneet fanit pois tolaltaan. Fanit ovat sitä mieltä, että lehden julkaisemassa kuvassa Beyoncesta on tehty hoikempi.

Fanit syyttävät W Magazine -lehteä kuvan törkeästä muokkaamisesta ja siitä, että lehti olisi tehnyt kurvikkaasta naisesta hoikemman. Fanien mukaan kuvaa on käsitelty ja Beyoncelle on luotu reisien välinen rako, minkä lisäksi reidet ovat muutenkin heidän mielestään kapeammat kuin naisella oikeasti.