Mies kuvasi rantavettä – sitten tonnikala saalisti lokin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurikokoiset tonnikalat käyttävät perinteisesti ravinnokseen penempiä kaloja ja äyriäisiä. Tuoreella videolla tavataan kuitenkin kala, joka yritti muuttaa ruokavaliotaan – todeten sen saman tien huonoksi ideaksi.

Espanjan Gironassa sijaitsevassa satamassa kuvatulla videolla tonnikala ui pinnan tuntumassa, kunnes se havaitsee lokin laskeutumassa veteen. Kala päättää saman tien napata linnun suureen kitaansa.

Ilmeisesti höyhenten peittämä siivekäs ei kuitenkaan maistu niin hyvältä, kuin mereneläviin tottunut kala luuli. Tonnikala nimittäin sylkee lokin nopeasti pois suustaan. Hölmityneen näköinen lintu pääsee lentämään pois näkyä seuranneiden ihmisten naureskellessa taustalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat