Nintendo paljasti tietoja uudesta konsolistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Konsolijätti Nintendo on parhaillaan valmistelemassa uutta Nintendo NX -konsolia. Tulevasta laitteesta on liikkeellä lukuisia huhuja, mutta toistaiseksi konsolin yksityiskohdista on julkaistu vain vähän virallisia tietoja.

Nyt Nintendo on kuitenkin julkistanut NX-konsolin julkaisuajakohdan. Yhtiön mukaan laite saapuu markkinoille maaliskuussa 2017. Julkaisu tulee tapahtumaan samanaikaisesti ympäri maailmaa.

– Nintendo työstää parhaillaan täysin uudella konseptilla varustettua, NX-työnimellä kulkevaa pelikonsolia. NX tullaan julkaisemaan maailmanlaajuisesti maaliskuussa 2017, yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Nintendon tiedotustilaisuudessa paikalla olleen toimittaja Takashi Mochizukin twiitin mukaan NX-konsolia ei tulla esittelemään tämän vuoden E3-pelimessuilla. Sen sijaan Nintendo tulee keskittymään tapahtumassa tulevaan Zelda-peliin. Peli julkaistaan vuonna 2017 sekä Wii U -laitteelle että NX-konsolille.