Tampereella hyytävät mestaruusjuhlat – suihkulähde korkattiin heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Tappara voitti eilen upeasti jääkiekon suomenmestaruuden 13 vuoden tauon jälkeen. Kuten olettaa saattoi, ottivat tamperelaiset mestaruudesta kaiken irti jo eilen illalla ja viime yönä. Tuttuun tapaan myös Keskustorin suihkulähde sai osansa juhlista.

Ensimmäiset juhlijat olivat uimassa jääkylmässä suihkulähteessä jo pian pelin päätyttyä, ja illan mittaan hyytävään veteen pulahdettiin lukemattomia kertoja. Uskaliaimmat kiipesivät suihkulähteen patsaaseen. Puolen yön aikaan paikalla piipahti myös Tapparan tuore mestaruusjoukkue, joka sai kylmästä kelistä huolimatta lämpimän vastaanoton.

Staran saamien tietojen mukaan Tapparan viralliset mestaruusjuhlat järjestetään huomenna torstaina kello 18.00 alkaen Tampereen Keskustorilla.

Kuva: Klaus Siren
Kuva: Klaus Siren
Kuva: Klaus Siren
Kuva: Klaus Siren