Ellie Goulding lekotteli pinkeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Ellie Goulding paljasti taannoin Delirium-kiertueensa keikalla, että hän aikoo tutustua isäänsä uudelleen. 29-vuotias tähtönen kertoi, ettei hänen isänsä ole ollut läsnä hänen elämässään, sillä mies hylkäsi perheensä Ellien ollessa viisivuotias.

Nyt isän etsiminen on ilmeisesti saanut hetkeksi väistyä, kun Ellie on suunannut lomailemaan Miami Beachille. Hänet kuvattiin eilen uimarannalla, jossa poptähti palvoi aurinkoa pinkeissä bikineissä.

Ellie Gouldingin ja hänen isänsä välit ovat alkaneet lähentyä vasta viime vuosina, mutta siitä huolimatta he eivät ole läheisiä toisilleen. Ellie paljasti faneilleen, että hänen isänsä oli tullut katsomaan hänen esiintymistään ja he aikoivat mennä yhdessä syömään keikan jälkeen. Kaunotar on kirjoittanut isästään ja heidän suhteestaan I Know You Care -kappaleen, joka julkaistiin Gouldingin Halcyon-albumilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash