Tyttöystävän karu moka – lentolipuissa aivan väärä maa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Richella Heekin halusi yllättää miehensä hänen 30-vuotissyntymäpäivänä. Nainen varasi pariskunnalle unelmien lentomatkat Las Vegasiin. Valitettavasti 26-vuotiaalla tyttöystävällä tapahtui alkeellinen virhe lentojen varaamisessa.

Richella olisi halunnut viedä miehensä Ben Marlow’n juhlimaan kolmekymppisiä Las Vegasiin. Nainen oli varannut lennot yllätyksenä, mutta lentokentällä pariskunta huomasi lähtökaupungin olevan väärä. Pariskunta seisoi Birminghamissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta lähtökentäksi oli varattu Yhdysvaltojen Alabamassa sijaitseva Birmingham.

Samanniminen kaupunki oli aiheuttanut sekaannuksen lippujen varaamisessa Lastminute.com-sivustolta. Valitettavasti pariskunta ei saanut rahojaan takaisin ja he olivat erittäin pettyneitä. Daily Mailin mukaan he ovat ryhtyneet säästämään uutta reissua varten.