Supermalli Naomi Campbell paljasti kauneusniksinsä – tätä et ole vielä kokeillut!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Naomi Campbellia on todella vaikeaa uskoa 45-vuotiaaksi, koska mallin iho ja vartalo näyttävät edelleen samalta kuin naisen malliuran alkuvaiheillakin. Moni haluaisi varmasti mielellään kuulla mallilta hänen parhaat kauneusniksinsä, jotka Campbell onkin nyt paljastanut Voguen haastattelussa.

Campbell käyttää välillä kasvoihinsa teippiä, koska hän ei ole sanojensa mukaan käynyt kasvojenkohotusleikkauksessa. Teipin avulla malli vetää kasvojensa ihon tiukemmaksi ohimon kohdalta. Tämän lisäksi malli kertoo lisäävänsä vaaleaa ja kimaltelevaa luomiväriä silmien sisänurkkiin, mikä saa mallin näyttämään valppaammalta ja siltä, että hän on hereillä.

Campbell haluaa pitää kasvonsa kuultavana ja hieman kiiltävänä, minkä vuoksi hän ei pidä puuterin käyttämisestä. Campbell kertoo myös rasvaavansa koko vartalonsa kosteusvoiteella kahdesti päivässä, koska niin hänen äitinsä on naista aikoinaan opettanut.