Päättivät pelata Huojuvaa tornia omilla säännöillä – sitten sattui jalkoväliin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huojuva Torni -nimellä tunnettu Jenga on poikinut monia hauskoja versioita. Versioissa palikat on sytytetty tuleen, niistä on tehty jättikokoisia tai niitä yritetään liikutella esimerkiksi käsillä seisoen.

Tällä kerralla yksi poika päätti seistä huojuvan tornin päällä kun ystävät yrittivät saada tornia sortumaan. Videolla nähdään, miten lapset ovat rakentaneet pihalle isoista puupalikoista huojuvan tornin, jonka päälle yksi lapsista on kiivennyt seisomaan.

Kaverit alkavat heittelemään pojan alla olevaa tornia palloilla, että tori horjuisi ja poika putoaisi sen päältä pois.

Kun yksi tytöistä päättää heittää torniin jalkapallon, poika näkee parhaakseen pudottautua itse tornin päältä pois. Valitettavasti päätös osoittautui kuitenkin vääräksi, koska hän laskeutui sukukalleudet edellä hajareisin tornin päälle.