Poika tuuletti joen yli hyppäämistä – aivan liian varhain

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joukkueurheilulajeissa nähdään monesti surkuhupaisia tilanteita kun pelaajat lähtevät hurraamaan omaa onnistumistaan liian varhain. Tuuletuksen lomassa keskittyminen herpaantuu ja toinen joukkue saattaakin tehdä sinä aikana ratkaisevan siirron.

Eräs poika sai kokea tuuletuksen vaarat nyt kantapään kautta. YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun vanhemmat kuvaavat lapsensa yrittämää pitkää hyppyä. Poika on halunnut hypätä leveähkön joen yli toiselle puolelle, minkä vuoksi hän on laittanut äitinsä kuvaamaan tilannetta.

Poika ottaa kovat vauhdit, hyppää ja pääsee joen toiselle puolelle täpärästi. Poika ja äiti alkavat hurraamaan pitkän hypyn onnistumista kunnes poika alkaakin vähitellen kaatumaan taaksepäin. Pojan tasapaino pettää ja hän kaatuukin lopulta selälleen jokeen. Liian aikaisella tuulettamisella oli tässäkin tilanteessa huonot seuraukset.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat