Supertähdistä muokattiin anorektisia – pysäyttävät kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuoret ja lapset voivat ottaa julkisuuden henkilöistä mallia, tavoitella heidän tyyliään ja vartalonmalliaan. Worth1000 ja Freaking News -sivustot järjestivät yhdessä kilpailun, jossa taitavia graafikkoja pyydettiin muokkaamaan julkkisten kuvia niin, että tähdet saatiin näyttämään siltä kuin heillä olisi anoreksia.

Monien esikuvina ja roolimalleina toimivien laulaja- ja näyttelijätähtien näkeminen todella alipainoisina on melko vaikuttava näky. Osa verkossa julkaistuista kuvista on muokattu onnistuneemmin kuin toiset, mutta jokaisen kuvan kohdalla täytyy kuitenkin muistaa, että tällaista vartaloa moni anoreksiaan sairastunut tavoittelee.

Kuvissa näyttelijöiden ihosta on tehty kalpea ja eloton, minkä lisäksi heistä on tehty hyvin laihoja. Osa kuvista on viety muokkaamisen kanssa äärimmäisyyksiin, mutta joidenkin kohdalla julkisuuden henkilön pystyisi jopa kuvittelemaan syömishäiriöiseksi, koska kuvaa on niin taitavasti käsitelty.

Worth1000
Worth1000
Worth1000
Worth1000
Worth1000
Worth1000