Paluu lapsuuteen! Pikkuautot saavat kyytiä upealla videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikkuautot olivat monille tärkeä osa lapsuuden leikkejä. Minikokoisilla Hot Wheels -autoilla voivat kuitenkin leikkiä myös varttuneemmat, kuten tuore video osoittaa.

Youtuben 5MadMovieMakers-kanavan tuoreella videolla esitellään Kalifornian San Clementen hiekkarannalle rakennettua näyttävää pikkuautorataa. Radalla nähdään niin mutkia, kukkuloita kuin tunneleitakin.

Videon kohokohtiin kuuluvat kohdat, joissa rataan päästään tutustumaan Hot Wheelsien näkökulmasta. Pikkuautoihin kiinnitetyillä kameroilla kuvatut kohtaukset näyttävät lähes siltä, kuin kyseessä olisi täysikokoisille menopeleille suunniteltu oikea rallirata.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat