Suomen tunnetuin Saab myynnissä – tuttu Kummelista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Kummeli-sketsiohjelma on nyt ajankohtaisempi kuin vuosiin, koska sarjan kaikki jaksot saatiin taannoin YLE Areenaan ja lisäksi sarjaa esitetään parhaillaan uusintoina televisiossa. Ensimmäisestä Kummeli-elokuvasta on jo aikaa, mutta nyt osa siitä on tullut myyntiin.

Huutokaupat.com -sivustolla on nimittäin myynnissä Saab 96 -auto, eikä ihan mikä tahansa ”seksisukkula”, vaan nimenomaan ensimmäisessä Kummeli-elokuvassa nähty ralliauto. Tällä hetkellä korkein tarjous autosta on 4.500 euroa.

Punainen auto on myynti-ilmoituksen mukaan varustettu 2,3-litraisella V6-moottorilla ja se on edelleen samoilla varusteilla kuin elokuvan aikaan. Tieliikenteeseen ralliautolla ei ole enää asiaa, joten kauppakassiksi sitä on turha ostaa. Elokuvaa varten tehtiin kaksi Saabia, joista toinen tuhoutui elokuvan toimintakohtauksissa.