Mies väittää olevansa Star Trek -tähden poika – vaatii miljoonakorvauksia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Star Trek- ja Boston Legal -sarjoista tunnettu näyttelijä William Shatner on haastettu oikeuteen miehen toimesta, joka väittää olevansa hänen poikansa. 59-vuotias Peter Sloan vaatii Shatnerilta oikeusteitse 170 miljoonan dollarin korvauksia ja hän vaatii isyyden selvittämistä DNA-testillä.

Page Six -lehden mukaan Peter on vakuuttunut siitä, että 85-vuotias näyttelijälegenda on hänen isänsä. Sloan on jopa muuttanut sukunimensä Shatneriksi vuonna 2011. William on kiistänyt isyytensä ja hän on käynyt kiivasta keskustelua Peterin kanssa asianajajiensa välityksellä.

Näyttelijä on pyytänut Peteriä muuttamaan nimensä takaisin Peter Sloaniksi. Mies ei ole luovuttanut vaan hän aikoo viedä asian oikeuteen. Peter vaatii 30 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia, 90 miljoonaa dollaria korvauksia menetetyistä elatusavuista ja 50 miljoonaa dollaria korvauksia henkisestä kärsimyksestä. Mikäli Peter on väärässä Williamin isyydestä, on hänellä edessään pitkä ja kallis oikeuskiista.