Call of Duty -huhuille vahvistus – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu sotapelisarja Call of Duty on saamassa tänä vuonna jälleen jatkoa. Taannoin huhuttiin, että pelisarjan seuraavassa osassa tultaisiin sotimaan jo ulkoavaruuden puolella. Nyt huhut ovat saaneet vahvistuksen.

Activision on julkaissut verkossa Call of Duty: Infinite Warfare -pelin ensimmäisen trailerin. Sotiminen ei enää tapahdu vain maan kamaralla, vaan myös ulkoavaruudessa ja vierailla planeetoilla. Trailerin taustalla kuullaan cover-versio David Bowien Space Oddity -kappaleesta.

Call of Duty: Infinite Warfare julkaistaan 4. marraskuuta. Traileri tarjoilee esimakua myös Xbox One, Playstation 4 ja PC -laitteille julkaistavasta alkuperäisen Modern Warfare -pelin uudistetulla ulkoasulla varustetusta Remastered -versiosta.