Teinityttö soitti pojalle yli 300 kertaa päivässä – poliisi haki putkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pakkomielteitä voi olla monenlaisia, ja harmittavan usein sellaisia syntyy ihmissuhteisiin tavalla tai toisella. Nyt eräässä tapauksessa on jouduttu kutsumaan viranomaiset hätiin, kun poikaan pakkomielteen kehittänyt teinityttö soitti ihastukselleen huikeat 300 kertaa päivässä.

19-vuotias teinityttö Kourtney Furber soitteli 18-vuotiaalle nuorelle miehelle tauottomasti aamusta iltaan ja norkoili lisäksi jatkuvasti pojan työpaikan edustalla Delawaren Milfordissa.

Lopulta poika joutui soittamaan hätiin poliisit, jotka ymmärsivät tilanteen ja ottivat tytön kiinni. Putkaan viety ja pidätetty nuori nainen joutuu nyt oikeuteen vastaamaan syytteisiin häirinnästä. Tyttö päästettiin odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla 1.000 dollarin takuita vastaan.