Tyttö lääketokkurassa – luuli pääsevänsä Greyn Anatomiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa hammaslääkärikäynneillä annetaan potilaille paljon vahvempia lääkkeitä kuin Suomessa. Suomessa hammaslääkärit suostuvat hädin tuskin puuduttamaan potilasta ellei ole pakko, mutta Amerikassa potilaat lähtevät hammaslääkäristä melkoisessa lääketokkurassa kotiin.

Perheet ovat alkaneet kuvaamaan lääkkeiden vaikutuksesta sekaisin olevia perheenjäseniään videolle, koska hammaslääkäristä poistuttaessa kotimatka voi osoittautua vähintäänkin mielenkiintoiseksi. Nyt eräs tyttö itki, koska hän joutui Greyn Anatomia -televisiosarjan leikkausosaston sijaan tavalliseen hammaslääkäriin.

Tyttö selittää äidilleen itkuisena, että hän ei nähnyt ketään televisiosarjasta tunnettuja näyttelijöitä vaikka hän oli toivonut. Eniten hän olisi halunnut nähdä Derek Shepherd -hahmon, minkä jälkeen hän muistaa Shepherdin jo kuolleen sarjassa.