Hausmyllyn Enzon syöpä uusiutui: ”Kuolema korjaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin suru-uutisen, jonka mukaan huippusuositun Hausmylly-yhtyeen kantava voima Enzo sairastui syöpään. Sittemmin Enzo kertoi Staralle, että hänen syöpähoitonsa olivat ohi ja syöpä todettiin selätetyksi. Nyt tilanteessa tapahtui kuitenkin traaginen käänne huonompaan.

Eilen Enzo kertoi Facebookissa faneilleen ja ystävilleen, että hänen syöpänsä on uusiutunut ja että nyt syöpä on löydetty eturauhasesta ja keuhkoista.

– Ihan sama päivää mikä nyt on. Olkoon vaikka äitien päivän tulokset. Mä.kuolen tähän syöpään. kiitos iso kiitos kaikille faneille iso kiitos sain tänään syöpä tappaa mitä sitten onnex pn kossu en tiedä mitä ajattelisi kuolema korjaa aikansa eläneet ihmuset. Tuli tutkimus tulokset syöpä on eturauhas ja oikeassa keuhko että. Näin ö, Enzo kirjoitti.

Kun Enzolla diagnosoitiin syöpä ensimmäisen kerran, kertoi hän kieltäytyvänsä hoidoista, mutta myöhemmin hän suostui kuitenkin niihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat