Irina Shaykin povi pursui iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk julkaisi taannoin Instagramissa kuvia uudesta hiustyylistään. Kaunotar päivitti sivuilleen kuvia, joissa hän esiintyi viettelevänä vaaleaverikkönä. Vaaleat kutrit saivat fanit villiintymään, mutta nyt hiustyyli on palautunut tummaksi.

Tällä kertaa Irina Shayk kuvattiin MET Gala -tapahtumassa, jonka punaiselle matolle kaunotar asteli Bradley Cooperin kanssa. Irinan iltapuku nosti supermallin poven pääosaan, sillä muodot suorastaan pursui asusta. Vilautus oli millien päässä, mutta asu onnistui tällä kertaa peittämään liialliset paljastukset.

30-vuotias huippumalli ihastui taannoin vaaleaan tyyliinsä, mutta hän tuli siihen tulokseen, että tummat hiukset sopivat hänelle paremmin. Kuvat osoittivat kuitenkin, että mikäli tähtönen muuttaisi joskus mieltään, olisi hän upea ilmestys myös vaaleissa hiuksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash