Louisa Johnson veti sanattomaksi – kyyneleiltä ei vältytty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset kykykilpailut valloittivat televisiokanavat jo vuosikymmen sitten, ja ohjelmista on tullut vielä ihan viime vuosina muutamia todellisia lahjakkuuksia. Eräs heistä on soul-laulaja Louisa Johnson, joka osallistui taannoin X Factor -ohjelmaan 17-vuotiaana ja räjäytti potin.

Englantilainen Louisa Johnson astelee lavalle itsevarmana ja kertoo laulaneensa seitsemänvuotiaasta saakka. Kun hän viimein pääsi toteuttamaan unelmansa, veti esitys tuomariston ja yleisön kerralla sanattomaksi. Esityksen jälkeen oli teinitytön vuoro liikuttua, sillä tuomariston kehut toivat hänelle kyyneleet silmiin. Videosta tuli YouTubessa valtava hitti, sillä se on katsottu viime elokuusta lähtien lähes 27 miljoonaa kertaa.

Nykyisin 18-vuotias Louisa Johnson on Englannin Essexistä kotoisin oleva laulajatar, joka oheisen videon jälkeen voitti X Factorin 12. tuotantokauden. Hänestä tuli ohjelman historian ensimmäinen brittivoittaja, jonka esikoissingle ei noussut listaykköseksi. Forever Young -single nousi debyyttiviikollaan sijalle yhdeksän. Parhaillaan Johnson työstää esikoisalbumiaan, joka on määrä julkaista vuoden 2016 loppupuolella. Tuorein single Ruin It with a Kiss julkaistiin 30. maaliskuuta 2016.